Przejdź do zawartości

VIVA! Akcja dla zwierząŧ

Tlumaczeniana strona internetowa Animal Equality Polska.

Miejsce na omówienie naszych inicjatyw...

Moderator: michal

Tlumaczeniana strona internetowa Animal Equality Polska.

Postprzez Agnieszka.Pestka » 15 czerwca 2010, o 22:48

Potrzebujemy chetnych osob do tlumaczenia tekstow z angielskiego lub hiszpanskiego na polski na strone internetowa Animal Equality Polska. W zwiazku z duzym zainteresowaniem przechodniow podczas sobotnich akcji Animal Equality Polska chcemy sie rozwijac pierwszym krokiem bedzie powstanie strony internetowej w jezyku polskim wyjasniajacej czym jest szowinizm gatunkowy, na czym polega weganizm (wyjasnienie czemu nie welna, miod, jajka, mleko, piora, kosmetyki testowane na zwierzetach itd.) . Strona bedzie wygladala dokladnie tak http://www.igualdadanimal.org/ Jedyne co potrzebujemy to przetlumaczyc teksty z obecnych juz stron IA w jezyku hiszpanskim lub AE w jezyku angielskim jak i napisac nasze wlasne teksty. Jezeli ktos ma checi mozna tlumaczyc rowniez z hiszpanskiego z pomoca google.

Jezeli sa osoby zainteresowane prosze o kontakt ze mna animalequalitypolska@gmail.com
Agnieszka.Pestka

GG: 0

Re: Tlumaczeniana strona internetowa Animal Equality Polska.

Postprzez neko » 23 czerwca 2010, o 14:42

Czyli moge sobie wybrac jakikolwiek tekst do przetlumaczenia ze strony: http://www.animalequality.net/ ? :)
jak tylko bede miala chwile czasu to sie tym zajme : D

albo moze napisz mi najpierw co juz jest przetlumaczone, zeby sie nie powtarzalo :)
neko

GG: 2718614

Postprzez asia* » 23 czerwca 2010, o 19:23

Aga teraz nie ma dobrego dostępu do neta, pewnie odezwie się za dopiero ok. 1,5 tygodnia. Musisz z tym chyba chwilę poczekać, aby mieć pewność, czy dobrą część tłumaczysz. Być może też Witaminka coś wie, zagadaj do niej.
asia*

Postprzez Lille Mi » 26 czerwca 2010, o 00:14

Gdyby już doszło do jakichś ustaleń, co i kto tłumaczy - to też z chęcią przetłumaczę teksty z angielskiego.

Prosiłabym tylko wtedy o jakieś info, żeby właśnie nie dublować pracy innych "tłumaczy" :)
Lille Mi

GG: 2489647

Postprzez Agnieszka.Pestka » 29 czerwca 2010, o 22:04

czesc przepraszam wszystkich za moja nieobecnosc dzekuje za zainteresowanie i chec pomocy zaraz wysylam teskty do tlumacznia do osob ktore sie zglosily. poki co jeszcze nikt nie zaczal tego robic wiec jest sporo pracy. jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
Agnieszka.Pestka

GG: 0

Postprzez neko » 2 lipca 2010, o 08:10

ja tylko chcialam napisac, ze ten tekst: http://www.animalequality.net/food jest juz przetlumaczony :)
neko

GG: 2718614

Stowarzyszenie Empatia

Powrót do Akcje